My Music

Wednesday, January 5, 2011

Happy New Year Guys

Assalammualaikum.. Terlbih dahulu sy ingin mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi menjenguk blog sy yg tak seberapa ini dan utk pengetahuan korunk semua, blog ni dah lama tp telah dibarukan dan upgrade la sket2.. Dulu time sy blaja, memang ada masa la nk update ni.. skang suda kerja, busy sket.. Nak layan fesbuk lagi, email lagi, dan macam2 perkara yg perlu dilakukan. Sempena tahun yg mulia ini, sy nk kita semua menjadi insan yg lebih baik dr sebelumnya. Mesti korunk ada azam masing2 kan.. so, apa kata, noktahkan azam tu kat hati dan tunaikan. Manusia mudah lupa? ohhh.. tidak semua... kadang2 kita perlu motivasikan diri dan azam yg kita war-warkan tu, perlu la dihebahkan kepada rakan2 supaya saling ingat mengingati. So, sy taknak membebel panjang2.. Sy cuma nk wish SELAMAT TAHUN baru kepada korunk semua... Buang yang keruh, Ambil la yg jernih. Yang ada gaduh2 tu, berbaik la semua. Dunia ni kecil jer.. pegi mana2 pun akan jumpa suatu hari kelak dan sy harapkan, Moga silaturahim anta kita akan berkekalan sampai dunia akhirat. Sy pun insan biasa yg pernah buat silap... =)

No comments:

Post a Comment