My Music

Tuesday, January 18, 2011

Ohh.. Birthday Mikey.. Ohh...

Alhamdullilah amin.. dah 23 tahun mikey @ murzaimy bin mursid no k/p 880117-**-**** ber alamat (tak payah alamat-alamat sgt lahh.. hehe) hidup di dunia ini.. Pelbagai rintangan dan dugaan yg mikey tempuhi sepanjang hidup sejak bayi, kanak hinggalah remaja.. ceh wahh.. remaja la.. Tahun 2011 ni, memang sgt2 bermakna dlm hidup mikey.. Walaupun masih HIJAU di bulan january, banyak berita baik yg mikey dapat dan hidup makin happy segalanya positif.. cuma negatif tu adalah sket2 tp mikey x amek port pun.. normal lah tu.. Saban hari, usia makin meningkat dan muka makin muda.. hee.. Btw, Happy Birthday to me.. Biasanya 2 tahun sekali je mikey sambut.. memangdangkan last year da buat kt umah, this year tak plan apa2 pun.. Juz g tgk wayang ngan kawan2, g makan2, karaoke mcm hari weekend yg selalunya...
Nahhh.. mikey malas nk taip panjang2 sebab mengantok da neh... ada 2 part..

Part 1 - Umah ewant kt bangsar...

Bukan plan mikey... underplanning.. So, for those yg rasa nk sentap2 sebab x dpt join, jangan lerrr nk salahkan mikey ehh... kalau mikey yg buat, for sure mikey invite ramai2.. =)



Happy Birthday to Me..~!!



With bAllon-Ballon

Member Mikey


Meraka...


Nyum2 ayam ni sedapppp


Part 2 - Karaoke & Celeb by CLiss @ Anding


Thanx cliss for the cake..!! nyum2


Meyl, Ewan and Me

CLiss Bagi present cake

K.A.M.I


Thanx guys..


Thanx bagi present.. =)








4 comments:

  1. hepy bday mikey..sorry coz late wish :)

    moge makin ensem..murah rezeki,cepat kaya..cepat kawen..hehe

    ReplyDelete
  2. waaa, bestnye mikey. hehe~
    hepi befday..

    ReplyDelete
  3. happy belated birthdy mikey..wish u got wat u need..

    ReplyDelete
  4. RIZAL: thanz rizal.. huhu.. nice wishes..!!

    IRA: thanx ira..

    NADIA: thanx juga

    ReplyDelete