My Music

Wednesday, January 12, 2011

Kemeriahan AJL 25

Haaa... jeng3x.. Mesti ada yg Masih tidak puas hati kemenangan ANNA RAFALI Baru2 ini dinobatkan sebagai JUARA LAGU ke 25.. For me, itu rezeki beliau.. Kita bukanlah Berbakat dan Berpengalaman nk tentukan siapa juara pada malam tersebut memandangkan kita pegi ANUGERAH JUARA LAGU.. diulangi.. JUARA LAGU.. bukan ANUGERAH JUARA PENDENGAR melalui PEMINAT... so, Tiket free, duduk dan tengok saja la.. Memang tidak dinafikan ANNA RAFALI tu penyanyi baru dan so so jer suara dia maybe JURI ada pendapat tersendiri...

Tidak terkecuali sy pun pegi AJL 25 malam tu dan memang kemeriahan terasa.. Pembuka dan Penutup acara la paling meriah disaksikan DATO CT menyanyi... ZIANA ZAIN... paling2 hawt la..

Kesian laa kt ANNA RAFALI selepas diumumkan JUARA, satu dewan BOOO dan blah dr tempat duduk dan balik.. artis2 pun sama buat begitu... hampir 70% la yg blah... tidak termasuk sy ok.. sy akan ke POST PARTY selepas abes AJL ni.. hehe.. kat POST PARTY tu, makan la mcm2 adooo... Tidak semua yg boleh ke POST PARTY.. hanya ada ada tiket POST PARTY saja bole masuk... kang satu dewan tak muat lakkkk dlmPOST PARTY tuhh... da la artis2 sume nk mencekik.. kang sume serbuuu.. heee...

Antara gamba2 saya dlm POST PARTY.. maaflah kamera tak power... kawan amek kabur2 plak.. grrr... parkingson btol.. next year aku bawak SLR.. tunggu ko.. hehehe...

Ketibaan Mikey Musz.. hehe
Suasana POST PARTY
Aikk.. cam kenal je mamat sebelah tuu.. hee

eh ehh.. jgn lentok kt bahu sy. kang awek sy marah.. =p
cayalah abg nash... bangga sy.. =p

Kak LIsa.. COmelll...

Minum2 sambil gosip wif kak gee
Mikey & Kamal Adli
MIkey & bro ajai...

Btw banyak lagi koleksi gamba2 ngan artis lain tp memandangkan kabur dan tak bape lawa so malas nk upload.. heee... cukup la gamba2 yg sy paparkan... happy n enjoy... =)

13 comments:

  1. OMG!! Tomok!! huhuhuhu...
    amboi kak fara~lentok2 ye.. saya mara nie...lalala

    ReplyDelete
  2. wow great..best nyer..cian ana kan..
    next year bole bwk i plak kn..hehehe..i xde penyakit parkinson..penyakit gile camre ade laa..hehehe
    bdway..tomok n u look like same..cm kembar..jgn over kembg ehk..skit jek sme nyer..xbyk pun..hehehe

    ReplyDelete
  3. MEYL: hehehehe.. yeah2.. =)

    NADIA: hehehehe.. okeh nadia.. next time kita g sama.. oh yeke.. hehe.. biasa je.. =)

    ReplyDelete
  4. ya allah. jelesnya. cemburu tahap maksima nieh.

    ReplyDelete
  5. rindu kak jee.. da lama x jumpa dia.. last jumpa masa dia g gaza dlu..
    kemain yer pak leman dgn faradhiya~~!! curang~~!!!!

    ReplyDelete
  6. abg mikey!!!!
    tomok illa!!!!
    nak jugak!!!!!>,<
    hohoho..msti best an abg??..x ajak pown!=(
    hehehe..btw abg ngan tomok hot kowt!!^,^

    ReplyDelete
  7. tomok ngn mikey. sma2 howt kot! terbakar tgk. kuikui..

    ReplyDelete
  8. BIELA: eleh ye la tuhhh.. hehehe...

    ILLA: minat tomok yerr....

    MEYL: hehehe pandai gurau yerr

    ReplyDelete
  9. abg mikey: yup!!minat sngat2!!!
    teringin sngat nak jmpe die!!wenk2!!>,<

    ReplyDelete
  10. salam bro nice blogging(;
    btw i adew link u untuk sertai contest yang agak menarik.
    menguji daya kreatif bro
    so,jom sertai.

    ReplyDelete
  11. ILLA: huhu... one day akan jumpa..

    MEYL: huhu..

    DEANCHUMELS: thanx.. link apa tu? apa URL dia?

    ReplyDelete